Om mig och kontakt

Mindfulness


- för mer harmoni


Mer harmoni


Veronica Hedlund

Diplomerad instruktör Mindfulness


Tfn: 070 - 177 17 65

E-post: veronica@merharmoni.com

Finns i: Avesta


Välkommen att kontakta mig för mer information!


Om mig:

Jag bor på en gård i Tjärna, strax utanför Avesta i södra Dalarna, tillsammans med sambo, våra två barn, tre hundar, tre katter, två getter, en kanin och ett gäng med höns och tuppar.


Ett plötsligt infall fick mig att anmäla mig till utbildningen till att bli instruktör i Mindfulness. Ett infall som jag aldrig ångrat. Mindfulness har blivit ett ovärderligt verktyg att hantera livet och vardagen med. Min förmåga att ta mig igenom motgångar och svårare perioder i livet har avsevärt förbättras, tillika min förmåga att uppskatta och njuta av livet.


Avsikten med att utbilda mig inom mindfulness var till en början enbart för min skull – att jag skulle bli bättre på att vara ”här och nu”, något som jag läst om skulle vara bra.. Sen vidgades avsikten till att mindfulness även skulle komma mina barn till godo. Jag upptäckte nämligen att mindfulness som förhållningssätt blir ett sätt att vara som förälder.


Tillslut när jag förstod ännu mer vilken potential mindfulness har att förbättra livskvaliteten ville jag sprida mindfulness till ännu fler människor, varvid föreläsningar, kurser och coaching har blivit ett sätt att göra det på.


För mig är mindfulness ett sätt att få ut mer av livet och en behaglig acceptans till att det många gånger inte blir eller är som man har tänkt sig. Mindfulness är liksom som ett spa för sinnet! Därutöver är jag otroligt fascinerad över kraften i mindfulness – av att egentligen göra ingenting så kan ofantligt mycket åstadkommas. Mindfulness har fått mig att bli en riktig livsnjutare!


Jag är utbildad via Mindfulnesscenter:

Diplomerad instruktör Mindfulness, 2012-2013


Vidareutbildningar:

Minfulness i skolan, 2014

Mindfulness på arbetsplatsen, 2017

Mindfulness och medkänsla, 2018


Som mindfulnessinstruktör ingår jag i Nätverket hos Mindfulnesscenter. Mindfulnesscenter drivs av läkaren Ola Schenström som i många år verkat för att sprida Mindfulness. Ola har arbetat som läkare i mer än 35 år och enligt honom är Mindfulness det kraftfullaste redskap för stresshantering som han har kommit i kontakt med. Ola är en av Sveriges ledande experter inom mindfulness.

www.mindfulnesscenter.se


Jag driver också företaget Hela Hunden Friskvård och rehabilitering. Jag är utbildad hundfysioterapeut och hundmassör.

www.helahundenfriskvard.se